Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χτύπησαν και λήστεψαν γυναίκα στη Λάρισα



Οι δράστες ήταν τρεις άγνωστοι άνδρες οι οποίοι πλησίασαν την 47χρονη γυναίκα ενώ περπατούσε ανυποψίαστη και προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της

Μετά τους... ποδηλάτες τσαντάκηδες που δρουν εδώ και λίγο καιρό στη Λάρισα, τώρα χτυπούν και οι... πεζοί. Μάλιστα, ξεκίνησαν «δυναμικά» τις επιθέσεις τους, καθώς δεν δίστασαν να χτυπήσουν μια γυναίκα που έπεσε θύμα τους προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

Οι δράστες ήταν τρεις άγνωστοι άνδρες οι οποίοι πλησίασαν την 47χρονη γυναίκα ενώ περπατούσε ανυποψίαστη και προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της, που περιείχε 300 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Όταν εκείνη επιχείρησε να την συγκρατήσει, τη χτύπησαν με γροθιές αναγκάζοντάς την να την αφήσει. Αμέσως μόλις την απέσπασαν, τράπηκαν σε φυγή.

Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών. Όμως, εκείνοι πρόλαβαν να εξαφανιστούν και την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Ασφάλεια, οι έρευνες της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη.