Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τι λέει ο ιατροδικαστής της Κρήτης για τον 46χρονο φίλαθλο



«Δεν υπήρχαν εμφανείς κακώσεις γι’ αυτό και πιθανολογήθηκε ότι επρόκειται για ρήξη ανευρύσματος» εξηγεί ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης για τον 46χρονο Κωνσταντίνο Κατσούλη που τραυματίστηκε στα επεισόδια της Κυριακής στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί από τους γιατρούς ότι ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος με αποτέλεσμα την εγκεφαλική αιμορραγία. Αυτό ανετράπη όταν ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τους γιατρούς να τον υποβάλλουν σε αγγειογραφία στην οποία διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε ρήξη ανευρύσματος κι ότι η εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε από χτύπημα.

«Μετά την αγγειογραφία στον εγκέφαλο αποκλείουμε την ρήξη ανευρύσματος και οδηγούμαστε στο συμπέρασμα οτι ο τραυματισμός δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ενδέχεται η απουσία κακώσεων να οφείλεται στο οτι ο φίλαθλος προσπάθησε να προφυλάξει το κεφάλι με τα χέρια του, καθώς έφερε τραύματα στα χέρια», είπε ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανωλάκης.