Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Φραουλοπαραγωγός: Μετανάστες ήθελαν να μου συμπαρασταθούν αλλά θα τους έκοβαν τα κεφάλια



Ο Νίκος Βαγγελάτος βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, μετά την εκφώνηση της απόφασης έπεσε στην αγκαλιά των συγγενών του.
Ολοι έσπευσαν να τον φιλήσουν σταυρωτά. Περιχαρής, κρατούσε στην αγκαλιά του το μερικών μηνών εγγόνι του.

Οπως έλεγε η απόφαση του Δικαστηρίου του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει την δραστηριότητά του επαγγελματικά. Υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και πως άλλοι ήταν οι λόγοι που οι μετανάστες ήταν απλήρωτοι.

Ο ίδιος δήλωσε: "Ημουν και είμαι αθώος. Με ταλαιπώρησαν 16 μήνες μέσα στη φυλακή για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Ημουν ξένος στην περιοχή. Βγήκα παμψηφεί αθώος. Νιώθω ανακούφιση και δικαίωση. Εχω μάθει να είμαι έντιμος φορολογούμενος και πατέρας, έντιμος άνθρωπος.

Εγώ δεν ήμουν στη Μανωλάδα για να ανταγωνιστώ τους υπόλοιπους παραγωγούς. Τους μετανάστες τους σέβομαι και δεν έχω πειράξει κανέναν αλλοδαπό. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορεί να υπάρξουν εργάτες γης.

Φταίνε τα κουμάντα τους, δηλαδή αυτοί που παίρνουν τα χρήματα. Τους τα παίρνουν και τους κοροϊδεύουν. Ηρθαν πολλά παιδιά από αυτά που είδαν την ταλαιπωρία να με χαιρετήσουν λέγοντας πως δεν έφταιγα. Δεν μπορούσαν όμως να πουν κάτι γιατί θα τους έκοβαν τα κεφάλια.