Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σφακιά: Και τέταρτος τραυματίας από την αιματηρή συμπλοκή



Αν και αρχικά δεν ήθελε να παρουσιαστεί στο νοσοκομείο, τελικά το τραύμα ήταν σοβαρό και αναγκάστηκε να... αποκαλυφθεί

Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι οι τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε χθες στα Σφακιά ήταν τρεις τελικά εμφανίστηκε και τέταρτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέταρτος τραυματίας δεν ήθελε να εμφανιστεί μετά το σκηνικό ωστόσο το τραύμα του ήταν τέτοιο που σήμερα χρειάστηκε να λάβει ιαττρική και φαρμακευτική φροντίδα.

Το αποτέλεσμα ήταν να εμφανιστεί στο νοσοκομείο των Χανίων και να ζητήσει βοήθεια.

Ο τέταρτος της… παρέας φέρει ελαφρά τραύματα στον ώμο.

Στην εντατικοί οι δύο

Την ίδια ώρα, στην εντατική νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους του συμβάντος.

Συγκεκριμένα, ο ένας άντρας, έχει τραυμαστιστεί σοβαρά στην περιοχή του θώρακα και ο άλλος έχει δεχτεί 4 σφαίρες στα πόδια και είχε χάσει πολύ αίμα.

Ο τρίτος άνδρας που συνεπλάκη, και αρχικά είχε εξαφανιστεί από το σημείο που έγινε το συμβάν, αργά χθες το βράδυ εισήχθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύμα στο γόνατο.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου υπεβλήθη άμεσα σε επέμβαση από τους ορθοπεδικούς του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν σε μια ταβέρνα όπου μέλη δύο γνωστών οικογενειών των Σφακίων άρχισαν να λογοφέρουν για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο οικογένειες ασχολούνται με τη θαλάσσια μεταφορά επιβατών από το λιμάνι των Σφακίων σε διάφορα μέρη της περιοχής.

Το ένα έφερε το αλλο και η λογομαχία κατέληξε σε τραγωδία με τους εμπλεκόμενους να βγάζουν τα όπλα, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο βρέθηκαν αρκετοί κάλυκες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν τοποθετηθεί και στα δύο νοσοκομεία αλλά και στην περιοχή των Σφακίων υπό τον φόβο έντασης μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών.