Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ηλεκτρονικά εισιτήρια από τον Αύγουστο στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης



Ηλεκτρονικά εισιτήρια θα διατίθενται απ΄ τα μέσα Αυγούστου στους επιβάτες του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι αντίστροφα. Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, αλλά ακόμη και να επιλέγουν τη θέση, στην οποία θα καθίσουν.

Οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (www. ktel-thes.gr ), είτε από υπολογιστή είτε από "έξυπνο" κινητό. Έτσι, οι επιβάτες δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνουν τηλεφωνική κράτηση, ούτε να μεταβαίνουν νωρίτερα στο ΚΤΕΛ για να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το γκισέ.

"Η κίνηση στη γραμμή προς Αθήνα κάθε χρόνο μειώνεται σε ποσοστό 10% με 15%. Γι’ αυτό και προχωρούμε σε κινήσεις με τις οποίες πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ανακόψουμε την πτώση", σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης. Επισημαίνει δε ότι στις προθέσεις της διοίκησης είναι στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα να λειτουργούν και τουαλέτες μέσα στα λεωφορεία.