Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Καστοριά: Πάλεψαν για να ξεφύγουν με μεγάλη ποσότητα χασίς



Οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγουν το μπλόκο της αστυνομίας και ακολούθησε καταδίωξη
Δεν ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια αστυνομικών της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και συνοριοφυλάκων να τους σταματήσουν για έλεγχο οι δυο επιβάτες μιας μοτοσικλέτας στην Καστοριά, που μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Αντίθετα, ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να αποφύγουν το μπλόκο αλλά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε η μηχανή ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 21χρονος Έλληνας οδηγός, ενώ ο 28χρονος Αλβανός συνοδηγός τράπηκε σε φυγή πεζός. Έπειτα από νέα καταδίωξη και αφού επιτέθηκε στους αστυνομικούς χτυπώντας τους, συνελήφθη και αυτός.

Στη μοτοσικλέτα, που κατασχέθηκε μαζί με δύο κινητά, βρέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά δυο κιλά και 703 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση.