Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Tip the chef: Επαγγελματίες σεφ προσφέρουν άνευ αμοιβής υπηρεσίες σε όποιον θέλει να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του



Με μεράκι και διάθεση για δουλειά και μοναδική ανταμοιβή τα πουρμπουάρ και την αγάπη του κόσμου, τέσσερις νεαροί σεφ μαγειρεύουν εν μέσω κρίσης και μοιράζονται αφιλοκερδώς τα γευστικά μυστικά τους.
Ο Θοδωρής Χουντάσης, ο Αντώνης Βασιλειάδης, ο Fahd Kassem και ο Βασίλης Τσιτσιριδάκης, καθότι δεν είχαν το απαιτούμενο κεφάλαιο για να ανοίξουν μία δική τους επιχείρηση, δημιούργησαν την ομάδα Tip The Chef και ανταμείβονται με την προτίμηση του κοινού και τα φιλοδωρήματα.

Οπως αναφέρει ο 32χρονος Fahd Kaseem, από τη Βυρηττό, μιλώντας στην εφημερίδα Εθνος: «Βρήκαμε έναν δημιουργικό τρόπο να μας γνωρίσει ο κόσμος. Ηταν μεγάλη η ανάγκη μας να προωθήσουμε αυτό που αγαπάμε» και προσθέτει: «Εχουμε μαγειρέψει σε γιορτές με 20, 30 άτομα στην Αθήνα, από τα Πατήσια μέχρι την Εκάλη, ενώ προσφέραμε τις υπηρεσίες μας και σε συνέδρια. Ο κόσμος πάντα δίνει φιλοδώρημα, αλλά δεν έχει σημασία το ακριβές ποσό. Εκπλαγήκαμε πολλές φορές τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Μας αρκεί που στο τέλος της βραδιάς γινόμαστε μία παρέα με τους οικοδεσπότες και πίνουμε όλοι μαζί ένα ποτήρι κρασί»

Αρχικά η ομάδα έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα και πλέον έχουν το δικό τους group στο Facebook: «Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι τα θετικά σχόλια των πελατών μας» καταλήγει ο Kaseem