Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ντελαπάρισε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Εθνική Οδό – 22 τραυματίες



Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στη νέα εθνική οδό στον κόμβο Οβρυάς όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ βγήκε εκτός πορείας.

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αμαλιάδα - Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τραυματίες είναι 22, ανάμεσά τους και ο οδηγός, και είναι όλοι εκτός κινδύνου.

Εχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας", ενώ στον τόπο του ατυχήματος παρέμειναν ακόμα δύο γιατροί οι οποίοι εξέτασαν τους υπόλοιπους επιβαίνοντες.

Στον Max Fm μίλησε επιβάτις του λεωφορείου και δήλωσε πως ενώ έφθαναν στην Πάτρα ξαφνικά ένιωσαν πως το λεωφορείο έγερνε και έπεσαν στον παράδρομο.

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Πάτρας Γρηγόρης Μπαράκος μιλώντας  στην εκπομπή "Αλφαβήτα" των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 ανέφερε ότι οι τραυματίες είναι 22, όλοι τους ελαφρά, οι οποίοι έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".

Παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο αν και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το ατύχημα προκλήθηκε από σκασμένο λάστιχο.

Το λεωφορείο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, μετά την ανατροπή του σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο πρανές και αυτό απεδείχθη σωτήριο.