Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κινηματογραφος



Λύγισε ο πρώην σύντροφος της Μ.Χρονοπούλου στο τελευταίο αντίο

Βαθιά συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για την ηθοποιό Μ.Χρονοπούλου, που αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι με ένα πάρτι, όπως η ίδια επιθυμούσε.

Η ελληνίδα σταρ είχε επιθυμία να την χαιρετήσουν οι φίλοι της στο σπίτι της και έτσι έγινε. Το παρών έδωσαν άνθρωποι του κινηματογράφου, του θεάτρου, της μουσικής και της μόδας.



2021 Τα βραβεία των αναγνωστών: Ανδρικός ρόλος στο σινεμά

Για ακόμα μια χρονιά οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν για τον καλύτερο ανδρικό ρόλο στον κινηματογράφο.



MAN OF GOD: Με τον Άνθρωπο Του Θεού ξαναζούμε τον διωγμό του Αγίου Νεκταρίου

Ήταν Άγιος… Θα μπορούσε να ήταν Πατριάρχης, αλλά αν γινόταν Πατριάρχης, ίσως να μην γινόταν ποτέ Άγιος…



Ποιό μπορεί να ηταν το επάγγελμα του Ντάνι Ντε Βίτο πριν γίνει ηθοποιός;

Πολύ διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ πριν ξεκινήσουν την καριέρα τους στη μεγάλη οθόνη έχουν περάσει από διάφορα επαγγέλματα.  Η περίπτωση όμως του Ντάνι ντε Βίτο, είναι η πιο ενδιαφέρουσα.



«Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ποντιακού Κινηματογράφου» – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής

Το τμήμα Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων της Αυστραλίας σε συνεργασία με τα τμήματα Νεολαίας των Ομοσπονδιών Αμερικής-Καναδά, Ευρώπης, Ρωσίας, αλλά και την Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Ποντιακής Νεολαίας, προέβησαν στη διοργάνωση Παγκόσμιου Φεστιβάλ Ποντιακού Κινηματογράφου (International Pontian Film Festival – IPFF).



Ο μοναδικός κύριος Τζιν Χάκμαν κλείνει τα 90 του χρόνια

Είναι απ' αυτούς τους ηθοποιούς που κατάφεραν να λατρέψουν οι φίλοι τού κινηματογράφου και να γίνει σημείο αναφοράς στην υποκριτική μόνο με την ερμηνευτική του δεινότητα και τη χαρισματική του εκφραστικότητα. Ο Τζιν Χάκμαν είναι ο καρατερίστας που έγινε αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής και ποτέ σταρ, με την έννοια του ωραίου, λαμπερού και θελκτικού, του άνδρα που κατακτά με την εμφάνιση.