Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

κιλά



Χοακίν Φίνιξ: Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του με πολλά παραπάνω κιλά και γκρίζα μαλλιά!

Ακόμη μια μεταμόρφωση για τον σπουδαίο ηθοποιό Χοακίν Φίνιξ, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας.



Ο δεκάλογος του σωστού σνακ!

Πολλοί ακόμη δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε τη διαφορά μεταξύ του σνακ και του ….τσιμπολογήματος. Η βασική αρχή πάντως είναι ότι το πρώτο μας βοηθά να διατηρήσουμε έναν υγιή οργανισμό και μία αξιοπρόσεκτη σιλουέτα ενώ το δεύτερο απλά…όχι.

 

Μέχρι πόσα κιλά ανά εβδομάδα πρέπει να χάνετε σε μια υγιεινή δίαιτα

Είναι φυσικό για όποιον προσπαθεί να κάνει δίαιτα για να χάσει βάρος, να θέλει να το χάσει πολύ γρήγορα. Αλλά τα στατιστικά και επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι εκείνοι που χάνουν βάρος σταδιακά και σταθερά (περίπου 1 έως 2 κιλά την εβδομάδα) είναι πιο επιτυχείς στο να διατηρήσουν το σωματικό τους βάρος στα πιο χαμηλά επίπεδα.



Ο δείκτης μάζας σώματος που ευνοεί τη μακροζωία

Έως 4,5 χρόνια μικρότερο προσδόκιμο ζωής έχουν τόσο οι άνθρωποι με πολλά παραπανίσια κιλά, όσο και αυτοί που είναι λιποβαρείς. Οι παχύσαρκοι και οι πολύ αδύνατοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση όσον αφορά τη μακροζωία, σε σχέση με όσους έχουν κανονικό βάρος, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη, μία από τις μεγαλύτερες του είδους της.



Δίαιτα 5:2 Η διατροφή που κάνει πάταγο για τα αποτελέσματά της

Η “διαλείπουσα" ή "διαλειμματική" νηστεία είναι ένα πλάνο διατροφής που περιλαμβάνει την τακτική νηστεία.

Η δίαιτα 5:2, επίσης γνωστή και ως διατροφή νηστείας, είναι σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες. Έγινε ευρύτερα γνωστή και διαδόθηκε από τον Βρετανό γιατρό και δημοσιογράφο, Michael Mosley.