Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κακό



Καλό η κακό ο μεσημεριανός ύπνος;

Πολλοί είναι εκείνοι που κοιμούνται για 1-2 ώρες το μεσημέρι 'ετσι ώστε να «φορτίσουν» να π'αρουν δυνάμεις για το υπόλοιπο της ημέρας.



Γιατί οι selfies κάνουν κακό στην υγεία μας

Απειλή για την υγεία μας αποτελούν τα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών που όλοι χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να βελτιώσουμε μια φωτογραφία μας για να την αναρτήσουμε στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Instagram.



Τα 4 λάθη που καταστρέφουν την επιδερμίδα σου

Ποια είναι εκείνα τα λάθη που κάνουν το μεγαλύτερο κακό στην επιδερμίδα σου, σύμφωνα με τους δερματολόγους;

Το παρακάνουμε με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στη ρουτίνα ομορφιάς.



Ξέρεις την διαφορά ανάμεσα στο καλό και στο κακό λίπος;

Το λίπος χωρίζεται γενικά σε δύο μεγάλες κατηγορίες, το “καλό” και το “κακό” λίπος. Το πρώτο αναφέρεται στα απαραίτητα λιπαρά, που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργήσει σωστά, και το δεύτερο αναφέρεται στο λίπος που αποθηκεύεται στο σώμα, για μελλοντική έκτακτη ανάγκη.



Μην σκέφτεσαι το κακό για κανέναν. Όλα γυρίζουν πίσω!

Ποτέ δεν πρέπει να σκέφτεστε το κακό για κανέναν. Σκέψεις όπως “Εύχομαι το άτομο αυτό να πέσει κάτω και να πεθάνει» ή «Εύχομαι να χάσουν όλα όσα έχουν. Σε μισώ. Δεν θέλω να σ ‘αγαπώ» δεν πρέπει ποτέ να τις κάνουμε ή να τις διατυπώνουμε.



Μπακογιάννη: «Το μεγαλύτερο κακό της κυβέρνησης είναι ο διχασμός που έχει προκαλέσει στον τόπο»

«Το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ο διχασμός που έχει προκαλέσει στον τόπο» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky.