Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χριστοδουλάκης: «Λέει ψέματα, πρέπει να ντρέπεται» η Γιάννα Αγγελοπούλου



Η κ. Αγγελοπούλου ως πρόεδρος των 2004 έκανε πολλές σπατάλες, με αποτέλεσμα οι Ολυμπιακοί να κοστίσουν 2 δις. ευρώ παραπάνω !

Στην αντεπίθεση περνά ο «τσάρος» της οικονομίας επί Κώστα Σημίτη, Νίκος Χριστοδουλάκης, απαντώντας στα όσα του καταλογίζει η Γιάννα Αγγελοπούλου στο βιλίο της, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής». «Λέει ψέματα, πρέπει να ντρέπεται» αναφέρει σε άλλο σημείο. «Εγώ δεν την έβρισα ποτέ ούτε το συνηθίζω με κανέναν. Προτιμώ τα επιχειρήματα. Δεν είχα κανέναν λόγο άλλωστε να τη βρίσω αλλά ούτε και να την κολακεύσω, όπως δουλικά έκαναν τόσοι και τόσοι.

Προφανώς η κυρία θα ήθελε να χρησιμοποιεί τον υπουργό Οικονομικών ως ταμία για να δίνει εντολές επιταγών και να τον διατάζει. Αλλά εγώ ταμίας του Ρογκ δεν έγινα ποτέ , ήμουν ο υπουργός Οικονομικών» διευκρινίζει. Ο κ. Χριστοδουλάκης επισημαίνει ότι η κ. Αγγελοπούλου ως πρόεδρος των 2004 έκανε πολλές σπατάλες, με αποτέλεσμα οι Ολυμπιακοί να κοστίσουν 2 δις. ευρώ παραπάνω (7 δις. αντί για 5).

«Τα χρήματα θα μπορούσαν να είναι αισθητά λιγότερα αν πολλές εγκαταστάσεις νοικιάζονταν ως λυόμενες, αντί να τις αγοράζουν καινούργιες» επισημαίνει και προσθέσει: «χίλιες φορές προτιμούσα να αυξήσω τα επιδόματα για τους φτωχότερους απ’ το να αγοράζω χαλιά και μάρμαρα για τις εγκαταστάσεις».