Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Το πολύ χαμηλό επίπεδο της Βουλής, τα 200 χιλιάρικα και τα... παντελόνια του Αυγενάκη (Βίντεο)



Δεν είναι περίερογ και δύσκολο να αναλογιστεί κάποιος για το τι φταίει και η Ελλάδα, έχει φτάσει ένα βήμα από τον γκρεμό... 
Αρκεί να παρακολουθήσει μία συνεδρίαση ολομέλειεας της Βουλής...

Εάν το πράξει θα δει το επίπεδό της, θα διαμορφώσει άποψη για την αλγεινή εικόνα που βγάζει προς τα έξω και θα μπορέσει να λύσει πολες του τις απορίες. 

Η υπόθεση της ανάληψης χρηματικού ποσού που έκανε η μητέρα της Νάντιας Βαλαβάνη ελάχιστα πριν επιβληθούν τα capital controls στις τράπεζες «έφτασε» στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Αφορμή για την «έκρηξη» της Νάντιας Βαλαβάνη στάθηκε ένα σημείο της ομιλίας του Στάυρου θεοδωράκη. «Τα capital controls έφεραν καταστροφή.

Το είχαν προβλέψει και κάποιες μανάδες. Είναι ντροπιαστικό όμως το πώς αντέδρασε η υπουργός όταν μαθεύτηκε ότι η οικογένειά της απέσυρε 200. 000 ευρώ. Έβγαλε ανακοίνωση 1.010 λέξεις χωρίς μια ουσιαστική απάντηση. Ούτε μια συγγνώμη», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Παίρνοντας τον λόγο η πρώην υπουργός Νάντια Βαλαβάνη σημείωσε πως «γίνεται δολοφονία χαρακτήρα εδώ. Κάποιοι είναι επαγγελματίες και κάνουν αυτό ακριβώς.

Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά να το κάνουν γιατί ξέρουν ότι το θύμα και αν δικαιωθεί μετά από δέκα χρόνια το στίγμα μένει». Και πρόσθεσε ότι «δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν έχω κάνει τίποτα που να χρειάζεται συγγνώμη. Απαιτώ να ακούσω μια συγγνώμη».

Και επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, που είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή, λέγοντας πως «ο κ. Αυγενάκης αν φοράει παντελόνια να ζητήσει συγγνώμη».

Απαντώντας στην Νάντια Βαλαβάνη ο Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε ότι «φοράω παντελόνια και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους».