Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άδωνις σε Ευγενία: Μην ακούς αγάπη τώρα δίνουμε μάχη, δεν θα μας σταματήσουν οι χυδαίοι



Ακόμα και στα social media είναι προστατευτικός, καθησυχαστικός και εκφράζει την αγάπη του στην σύντροφό του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η κυρία Ευγενία Μανωλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!! Δεν θα σας κάνω το χατήρι!!! Βρίστε όσο θέλετε, εξάλλου δεν ξέρετε και τίποτε άλλο να κάνετε!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ!», αναφερόμενη πιθανώς σε χρήστες του Διαδικτύου που της επιτέθηκαν φραστικά σχετικά με την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Δευτερόλεπτα από την ανάρτηση της κυρίας Μανωλίδου, ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να της απαντήσει καθησυχάζοντάς την γλυκά: «Μην ακούς αγάπη τώρα δίνουμε μάχη, δεν θα μας σταματήσουν οι χυδαίοι!».

Επισημαίνεται πως σε ανάρτηση λίγα λεπτά νωρίτερα, η κυρία Μανωλίδου γράφει: «Μ’αρέσουν πολύ τα tweets σε στυλ “Σταμάτα να μιλάς”… Να χαίρεστε τη “Δημοκρατία” σας!!! Ε, όχι λοιπόν! ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ», ενώ σε μία ακόμα καλεί τους χρήστες να είναι πιο προσεκτικοί με τα ελληνικά τους αναφέροντας: «ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!».