Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τσίπρας: Εάν υποχωρήσω στη διαπραγμάτευση θα με χωρίσει η Μπέττυ!



Έναν καθαρά  "προσωπικό λόγο" που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για  την επίτευξη μιας δίκαιης  συμφωνίας  στις διαπραγματεύσεις αποκαλύπτουν οι The Times.

 Ο πρωθυπουργός, φέρεται να έχει αποκαλύψει ότι, εάν κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση και καταφύγει σε «αναγκαστική» συμφωνία με τους δανειστές, προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία, η σύντροφός του και «πρώτη κυρία», Μπέττυ Μπαζιάνα, έχει απειλήσει ότι θα τον αφήσει.

Και ενώ η διαπραγμάτευση, περνάει στο πιο κρίσιμο σημείο με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την επίτευξη ενός έντιμου συμβιβασμού και θα αναλάβει το κόστος να σηκώσει το βάρος της συμφωνίας- εάν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε θα αναλάβει την ευθύνη να πει το «μεγάλο όχι», όπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του με τον Αυστριακό καγκελάριο, Βέρνερ Φάιμαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέττυ Μπαζιάνα είναι μαζί από τα σχολικά τους χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Τον 4χρονο Φοίβο – Παύλο και τον μόλις δύο ετών Ορφέα – Ερνέστο.