Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Παπαδημούλης: Στηρίζω τη Ζωή, αλλά...



Να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές αναφορικά με τα απανωτά περιστατικά με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον αστυνομικό διευθυντή και τον δημοσιογράφο του Star, ζήτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Στο θέμα αυτό έχει υπάρξει υπερβολή και μεγάλος αποπροσανατολισμός. Όλοι χρειάζεται να ξανασκεφτούμε τους κινδύνους των υπερβολών και του αποπροσανατολισμού.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχεται μεγάλη επίθεση και την στηρίζω αλλά της λέω ότι αυτή την ώρα πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Τσίπρα στην προσπάθεια που κάνει. Πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη και αν δεν βάλουν πλάτη τουλάχιστον να μην εμποδίζουν» δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Ο κ. Παπαδημούλης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των ΜΜΕ κάνοντας λόγο για υπερβολές και αποπροσανατολισμό από τα δελτία ειδήσεων και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που έχασαν την δουλειά τους γιατί διαφώνησαν, αλλά υπάρχουν και δημοσιογράφοι-υπηρέτες των αφεντικών τους.

Στην Ελλάδα με δεδομένο αυτό εγώ βλέπω ότι επειδή η πολιτική αντιπολίτευση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν τα χάλια τους ένα μεγάλο μέρος των ιδιωτικών ΜΜΕ τείνουν να υποκαταστήσουν την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ».