Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ μετά τον άγριο καβγά της Ραχήλ Μακρή με την Αννα Μπουσδούκου



Για νέα αήθη επίθεση κατά του συνόλου των δημοσιογράφων καταγγέλλει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή η ΕΣΗΕΑ.

Αιτία, οι δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους ως «ελεγχόμενους από την προηγούμενη κυβέρνηση» αλλά και από τους επιχειρηματίες.

Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή είπε με ύφος, στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής της Αννας Μπουσδούκου, πως «όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση».

Η βουλευτής Κοζάνης είπε συγκεκριμένα ότι όπως και στη Γερμανία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ελέγχει τους δημοσιογράφους έτσι και στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση.

«Ελέγχονται δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας;» αντέδρασε η Άννα Μπουσδούκου.

«Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί γιατί πληρώνεστε από επιχειρηματίες» συνέχισε απτόητη η Ραχήλ Μακρή, προσθέτοντας «γιατί θιχτήκατε;».

Η απάντηση της Άννας Μπουσδούκου

«Επειδή είστε βουλευτής και πολιτικό πρόσωπο, αν δεν το εννοείτε καλό θα είναι να ανακαλέσετε και να μη βάζετε όλους σε ένα σακί, αυτό που κάνετε είναι ανήθικο, μιλάτε επί προσωπικού», είπε η παρουσιάστρια, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να δικαιολογηθεί επικαλούμενη τους πολίτες «ως εκπρόσωπος των οποίων εκφράζω την άποψη αυτή».

«Μιλήσατε για όλους τους δημοσιογράφους, πώς θέλετε να σας απαντήσει κανείς;» συνέχισε την αντεπίθεση η δημοσιογράφος, με τη Ραχήλ Μακρή να διορθώνει την αρχική τοποθέτησή της παραδεχόμενη ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους.