Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Έντονη λογομαχία Μπουσδούκου - Μακρή στον αέρα



Για άλλη μια φορά η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, έκανε αισθητή την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου, λέγοντας μάλιστα πως: "Ολοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση".

Η βουλευτής Κοζάνης είπε συγκεκριμένα ότι όπως και στη Γερμανία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ελέγχει τους δημοσιογράφους έτσι και στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση.

"Ελέγχονται δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας;" αντέδρασε η Άννα Μπουσδούκου.

"Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί γιατί πληρώνεστε από επιχειρηματίες" συνέχισε απτόητη η Ραχήλ Μακρή προσθέτοντας "γιατί θιχτήκατε;".

Προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της η Άννα Μπουσδούκου είπε:

"Επειδή είστε βουλευτής και πολιτικό πρόσωπο, αν δεν το εννοείτε καλό θα είναι να ανακαλέσετε και να μην βάζετε όλους σε ένα σακί, αυτό που κάνετε είναι ανήθικο, μιλάτε επί προσωπικού" με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να δικαιολογηθεί επικαλούμενη τους πολίτες "ως εκπρόσωπος των οποίων εκφράζω την άποψη αυτή".

"Μιλήσατε για όλους τους δημοσιογράφους, πώς θέλετε να σας απαντήσει κανείς" συνέχισε την αντεπίθεση η δημοσιογράφος με την Ραχήλ Μακρή να διορθώνει την αρχική τοποθέτησή της παραδεχόμενη ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Όμως η κόντρα δεν τελείωσε εκεί αφού λίγο πριν ολοκληρωθεί η ζωντανή σύνδεση με το περιστύλιο της Βουλής και ενώ ήταν ακόμα live η βουλευτής Κοζάνης - την ώρα που μιλούσε για το επονείδιστο χρέος - ακούει το σήμα της εκπομπής, βγάζει την επιστροφή από το αυτί της και ακούγεται να λέει ότι "με κόψανε, δεν τους άρεσε".

Φανερά οργισμένη η νεαρή δημοσιογράφος απάντησε "έχετε εσείς στοιχεία του ποιος δημοσιογράφος και αν, είναι υπάλληλος της εκάστοτε κυβέρνησης;".

"Δεν είπα για εσάς κάτι επί προσωπικού" απάντησε η κυρία Μακρή αναρωτώμενη:

"Γιατί θιχτήκατε; Άρα είστε υπάλληλος και γι" αυτό θιχτήκατε".