Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κόντρα Βούλτεψη-Λεουτσάκου στη Βουλή για το... χαρτί υγείας



Το... χαρτί υγείας ήταν η αφορμή για να ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο τη Δευτέρα στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής ΔΕΚΟ.

Η κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ.Λεουτσάκο και στην βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη με αφορμή προεκλογική της δήλωση.

Η πρώην υπουργός εμφανώς εκνευρισμένη, προειδοποίησε με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση όποιον τη στοχεύσει ξανά.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της ακρόασης του προτεινόμενου από τον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ.Στρατούλη, νέο διοικητή του ΟΓΑ, Αθ.Μπακαλέξη στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής.

Ο κ. Μπακαλέξης υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

Αυτό ήταν κάτι που έθιξε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είστε οι τελευταίοι μιας στρατιάς συμβούλων, συγγενών, κομματικών στελεχών που διορίζονται πριν έρθει το νέο Μνημόνιο. Το έργο "πρώτη φορά Αριστερά" θέλει ακόμα και από τους 13 περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης οι 11 να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος παίρνοντας το λόγο έκανε ειδική αναφορά στο προεκλογικό επιχείρημα με το χαρτί υγείας. «Όσα λέτε έχουν τόση σχέση με την αλήθεια όσο και αυτά που λέγατε ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά για να εισπράξει την ενόχληση της κ. Βούλτεψη.

«Είστε απαράδεκτος. Λέτε κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Δεν έχει ειπωθεί και κάνετε συνέχεια τον έξυπνο και τον επαναστάτη. Αν θέλετε να πάτε να βρείτε την εκπομπή απομαγνητοφωνημένη και θα δείτε ότι δεν το έχω πει. Είμαι θύμα τρολαρίσματος. Μπορώ να λέω κι εγώ ότι ο Λεουτσάκος βγαίνει και λέει να πάμε στη δραχμή και άλλα τέτοια» είπε η βουλευτής της ΝΔ.