Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ντύνεται νύφη η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Δείτε το προσκλητήριο του γάμου της!



Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού, θα σφραγιστεί με παπά και με κουμπάρους η πολύχρονη σχέση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες έμειναν για να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και να ενώσει τη ζωή της με τον αγαπημένο της, Απόστολο Μαντή.

Αύριο λοιπόν στις 7 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού, θα σφραγιστεί με παπά και με κουμπάρους η πολύχρονη σχέση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα Λουτρά Αιδηψού, εκεί όπου περνούσε τα καλοκαίρια εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά από την παιδική της ηλικία.

Από τη γραφική αυτή κωμόπολη κατάγεται η μητέρα της, η κυρία Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της, Γιάννης, διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα.

To προσκλητήριο του γάμου

Μάλιστα, προς τιμήν του, το στενάκι, όπου βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας, έχει πάρει το όνομά του (οδός Ιωάννη Αλεξίου).

Ο ευτυχής γαμπρός μεγάλωσε στα Λουτρά, καθώς εκεί διαμένει και η οικογένειά του. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος, ενώ η μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες. Ο ίδιος είναι ναυτικός, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία.

Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει μέχρι τώρα με την προσωπική του ζωή τα ΜΜΕ. Σχεδόν κανείς, πέραν του στενού συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, δεν ήξερε για τη σχέση αυτή.