Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ιταλία



Συνέλαβαν 11 άτομα στη Σικελία για αγοραπωλησία ψήφων και συνεργασία με την μαφία

Χειροπέδες σε έντεκα άτομα πέρασαν σήμερα οι ιταλικές αρχές στην Σικελία με τις κατηγορίες για αγοραπωλησία ψήφων και συνεργασία με την μαφία, μετά από έρευνα της εισαγγελίας της Κατάνης.



Μυστηριώδες challenge για κυνηγούς φαντασμάτων: 22χρονη βρέθηκε νεκρή σε ιταλική εκκλησία

Μια 22χρονη Γαλλίδα εντοπίστηκε νεκρή σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία στην κοιλάδα Αόστα της βόρειας Ιταλίας το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να συμμετείχε σε επικίνδυνο TikTok challenge για κυνήγι φαντασμάτων. 



Συνάντηση Μητσοτάκη με επίτροπο Τζεντιλόνι

«Επιτρέψτε μου να αναγνωρίσω τον προσωπικό σας ρόλο, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός αυτή τη στιγμή για το μέλλον της Ένωσης. Βρισκόμαστε, βέβαια, σε μια στιγμή αλλαγής του πολιτικού κύκλου, κοντά στις εκλογές, αλλά το ότι έχουμε να διηγηθούμε ένα success story είναι πολύ σημαντικό και για το μέλλον της Ευρώπης».



Απάτη-μαμούθ ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ από «εταιρείες φαντάσματα» στην Ιταλία

Η ιταλική οικονομική αστυνομία ανακάλυψε απάτη ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ, με «εταιρείες φαντάσματα», οι οποίες είχαν ζητήσει και λάβει πόρους από τα κονδύλια του Ιταλικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.



Ιταλία: Παρήγγειλε αυτοκόλλητα με ποδοσφαιριστές και του ήρθαν σακουλάκια με ηρωίνη

Μια λάθος αποστολή που παραλίγο να τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες έλαβε ένας 43χρονος την Ιταλία.



Τζόρτζια Μελόνι: Μήνυση σε ιστορικό που δήλωνε ότι «μέσα στην ψυχή της είναι νεοναζί»

Μήνυση κατά του γνωστού φιλόλογου, συγγραφέα και ιστορικού Λουτσιάνο Κάνφορα κατέθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.