Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Για βιασμό 17χρονου αγοριού κατηγορείται ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ



Μια παλιά υπόθεση σεξ και ναρκωτικών έρχεται στο προσκήνιο λίγο πριν την πρεμιέρα των Χ-Μen.

Με την κατηγορία πως κακοποίησε σεξουαλικά ένα 17χρονο αγόρι έρχεται αντιμέτωπος ο σκηνοθέτης Μπαράιαν Σίνγκερ.   Η αγωγή την οποία κατέθεσε ο Μάικλ Εγκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Χαβάης, αναφέρει πως ο σκηνοθέτης τον κακοποίησε σεξουαλικά, όταν εκείνος ήταν μόλις 17 ετών και προσπαθούσε να κάνει καριέρα ηθοποιού και μοντέλου. 

  Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Μαρκ Κόλινς-Ρέκτορ, πρώην πρόεδρος του Digital Entertainment Network και που κατηγορείται πως διοργάνωνε και διαχειριζόταν τη σεξουαλική εκμετάλλευση του Εγκαν. Ο Ρέκτορ είχε το 2004 κατηγορηθεί για σεξουαλικά σκάνδαλα με αρκετά ανήλικα αγόρια τα οποία παρέσερνε σε Χολιγουντιανά πάρτι. 

  Οι ισχυρισμοί του νεαρού επεκτείνονται σε λεπτομέρειες που κάνουν ακόμη πιο σοβαρή την υπόθεση και που σύμφωνα με αυτές ο Σίνγκερ έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ στο θύμα του. Ο Εγκαν αναφέρει πως οι συναντήσεις τους ήταν περισσότερες από μία. Στο κατηγορητήριο γίνεται λεπτομερής αναφορά στην πρώτη τους συνεύρεση σε ένα τζακούζι στο σπίτι του Ρέκτορ όπου ο σκηνοθέτης εκβίαζε, έβριζε και προκαλούσε τον νεαρό αφού προηγουμένως του είχε δώσει κοκτέιλ ναρκωτικών.

Όταν εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί ο σκηνοθέτης τον βίασε.    Από την πλευρά του σκηνοθέτη οι μόνες ανακοινώσεις είναι εκείνες των δικηγόρων του, οι οποίοι κάνουν λόγο για πρωτοφανή ψέμματα που χρόνια μετά έρχονται να πλήξουν τη φήμη του Σίνγκερ και μάλιστα πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «X-Men: Days Of Future Past».