Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κόσμος



ΗΠΑ: Ένα άτομο αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο την ώρα εκδίκασης υπόθεσης εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ

Ένα άτομο αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστική αίθουσα ενός δικαστηρίου της πόλης της Νέας Υόρκης, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ για μια ποινική δική εις βάρος του.

Την είδηση μετέδωσε το CNN ενώ στα social media έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και βίντεο.



Μετά τα όρια κατάρρευσης έρχεται το Βurn οn: Όταν δεν μπορείς να σταματήσεις να δουλεύεις

Πολλοί άνθρωποι ζουν υπό διαρκή πίεση και άγχος: Η δουλειά τους είναι πάντα στο επίκεντρο της ζωής τους – το κινητό είναι προέκταση του χεριού τους, είναι πάντα διαθέσιμοι, ακόμη κι αργά το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα.



Υπόθεση Μέση Ανατολή: Ο κρίσιμος ρόλος των κρατών του Κόλπου στην κρίση Ισραήλ με Ιράν - Πώς θα επηρεαστεί το Παλαιστινιακό μετά τα τελευταία γεγονότα – Ποιος ο στόχος του Ιράν με την πρόσφατη επίθεση

Η επίθεση του Ιράν με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά του Ισραήλ είχε γίνει, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, ένα από τα πιο ερμηνευμένα γεγονότα της πρόσφατης σύγχρονης ιστορίας.



Γκουτέρες για Μέση Ανατολή: «Να μπει τέλος στον επικίνδυνο κύκλο των αντιποίνων»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, σήμερα απηύθυνε έκκληση για να τερματιστεί «ο επικίνδυνος κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή» μετά και την ισραηλινή επίθεση σε στόχους κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής.



Συμβούλιο Ασφαλείας: Αποχώρησε η ρωσική αντιπροσωπεία λίγο πριν την ομιλία του Ισραηλινού πρεσβευτή

Αποχώρησε η ρωσική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ με επικεφαλής τον πρεσβευτή Vasily Nebenzya, λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Ισραηλινός πρεσβευτής στον ΟΗΕ.

Η αποχώρηση της ρωσικής αντιπροσωπείας δείχνει ότι οι σχέσεις Μόσχας και Τελ Αβίβ βρίσκονται στο ναδίρ αν και οι σχέσεις των δύο χωρών διαχρονικά ήταν ήπιες και χωρίς εντάσεις.

 



Ο Ντόναλντ Τραμπ μπέρδεψε τον Τζίμι Κίμελ με τον Αλ Πατσίνο

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπέρδεψε τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ με τον διάσημο ηθοποιό, Αλ Πατσίνο.