Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Την «έλουσε» με οξύ γιατί δεν του έκανε... προξενιό με τη φίλη της!



Είχαν προηγηθεί απειλές στο θύμα - Η 55χρονη νοσηλεύεται με εγκαύματα πρώτου βαθμού και διάβρωση κερατοειδούς

Σχεδίασε προσεκτικά την εκδίκησή του, περίμενε υπομονετικά το θύμα του να φτάσει στο χώρο εργασίας του και την κατάλληλη στιγμή επιτέθηκε…

Ο λόγος για έναν 30χρονο από το Λιβόρνο της Ιταλίας, ο οποίος «έλουσε» με οξύ το πρόσωπο μίας γυναίκας τη στιγμή που έμπαινε στο κτίριο όπου εργαζόταν, για εκδίκηση.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο άνδρας αποφάσισε να επιτεθεί με οξύ στην 55χρονη, γιατί νόμιζε πως στεκόταν εμπόδιο στην προσπάθειά του να ξεκινήσει ερωτική σχέση με μία 38χρονη φίλη της.
Ο άνδρας τον περασμένο χρόνο είχε προσεγγίσει την 55χρονη, ζητώντας της να μεσολαβήσει, για να πείσει την 38χρονη να πει «ναι» στην προοπτική σχέσης μαζί του.
Ωστόσο, η γυναίκα ποτέ δεν ανταποκρίθηκε στον έρωτά του. Έτσι, ο νεαρός εργάτης από το Λιβόρνο επέρριψε ευθύνες στην 55χρονη για την απόρριψη.
Αρχικά απειλούσε και παρακολουθούσε αμφότερες τις γυναίκες, οι οποίες τον είχαν καταγγείλει στην αστυνομία.
Εντούτοις, ο 30χρονος δεν πτοήθηκε και αποφάσισε να γράψει έναν επίλογο στην ιστορία αυτή, επιφέροντας σοβαρά τραύματα στην 55χρονη από το οξύ.
Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα από το κλειστό κύκλωμα του γραφείου της γυναίκας, όπου αποκαλύπτονται οι κινήσεις του δράστη και η αντίδραση του θύματος μόλις δέχεται το οξύ στο πρόσωπο.
Αμέσως μετά, καταγράφεται η φυγή του δράστη, ο οποίος ωστόσο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και έχει τεθεί σε κατ’οίκον περιορισμό.

Η 55χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο πρόσωπο και διάβρωση κερατοειδούς στα δύο μάτια.