Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Εστιατόριο χαρίζει φαγητό σε άπορους για να μην τρώνε από τα σκουπίδια



Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Ασλεϊ Τζίρον, η οποία είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Οκλαχόμα!

Η κοπέλα με το γλυκό χαμόγελο που βλέπετε στις φωτογραφίες, αποφάσισε να λάβει δράση και να βάλει τέλος, με τον τρόπο της, στην πείνα συμπολιτών της, οι οποίοι είναι άποροι!

Εκείνη, πρόσεξε ότι άγνωστοι έσκιζαν τις σακούλες με τα σκουπίδια του μαγαζιού που πετούσε με την ελπίδα ότι θα βρουν κάτι να φάνε! Έτσι ανέλαβε δράση.. Έγραψε μια ανακοίνωση και την κόλλησε στην τζαμαρία του μαγαζιού, στην οποία καλεί τους άπορους να μην φάνε από τα σκουπίδια αλλά να μπουν μέσα και να τους κεράσει αυτή ό,τι τραβάει η όρεξη τους.

Συγκεκριμένα γράφει: «Προς το άτομο που ψάχνει τα σκουπίδια μας για το επόμενο γεύμα του. Είσαι άνθρωπος και σου αξίζει κάτι περισσότερο από ένα γεύμα από τα σκουπίδια. Σε παρακαλώ, έλα μέσα στο μαγαζί για μπέργκερ, φρέσκα λαχανικά και καθαρό νερό, εντελώς δωρεάν. Δε θα σας κάνουμε καμία ερώτηση. Η φίλη σας η ιδιοκτήτρια»

Η ίδια πάντως δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι τόσο σπουδαίο… «Νομίζω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε μία θέση που χρειαζόμαστε βοήθεια και πρέπει απλά να απλώσουμε το χέρι και να τη ζητήσουμε», είπε!