Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Δεν έχει τέλος η φρίκη: Εκτελούν 9χρονο αγόρι γιατί θεωρούν ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος



Στο βίντεο, σιίτες αντάρτες κατηγορούν το μικρό αγόρι ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και λίγη ώρα αργότερα το δολοφονούν με αγριότητα.
Το βίντεο, υποτίθεται ότι έχει γυριστεί κοντά στην πόλη Τικρίτ του Ιράκ. Αξίζει όμως ότι δεν έχει επαληθευτεί από ανεξάρτητες πηγές και θα μπορούσε να αποτελεί ένα ακόμη δείγμα προπαγάνδας από το Ισλαμικό Κράτος, καθώς το έχουν αναπαράγει στα social media λογαριασμοί που είναι υπέρ της τρομοκρατικής ομάδας.

Στις σοκαριστικές σκηνές του βίντεο, μία ομάδα ανδρών με βαρύ οπλισμό πλησιάζει το εννιάχρονο αγόρι, το αναγκάζουν να γονατίσει και το ανακρίνουν γιατί θεωρούν ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό κράτος. «Πυροβόλησες εναντίον μας», τον ρωτά ένας άνδρας, με το παιδί να απαντά ότι δεν έχει ρίξει ούτε μία σφαίρα.

Το αγόρι εκλιπαρεί για τη ζωή του, αλλά οι ένοπλοι αποφασίζουν να το εκτελέσουν. Ενας από αυτούς τους ζητά να μην πυροβολήσει κανείς. «Τι συμβαίνει με εσάς», τους ρωτά και ακολουθεί διαφωνία.

Οι υπόλοιποι του ζητούν να φύγει από τη μέση, ενώ το τρομοκρατημένο αγόρι σέρνεται προσπαθώντας απελπισμένα να ξεφύγει, δηλώνει την αθωότητά του και προειδοποιεί τους άνδρες ότι ο Θεός τους βλέπει.

Μετά από δευτερόλεπτα ένας άνδρας πυροβολεί με το αυτόματο αρκετές φορές, με τις σφαίρες να χτυπούν το παιδί στο κεφάλι, σκοτώνοντάς το ακαριαία, ενώ η κάμερα κάνει κοντινό.