Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γοητευτικοί τζιχαντιστές σε ρόλο δολώματος για Ευρωπαίες νύφες!



Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Independent,  τζιχαντιστές  χαμογελαστοί και όμορφοι, ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό  ώστε να γίνουν δόλωμα, ώστε να προσελκύσουν Ευρωπαίες νύφες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους έχουν σκαρφιστεί μία ακόμα ιδέα για να ενισχύσουν με γυναικεία παρουσία την οργάνωσή τους, πιστεύοντας πως οι νεαρές θα θαμπωθούν από την εμφάνιση των «ωραίων» τζιχαντιστών και θα εγκαταλείψουν οικογένεια και χώρα για να γίνουν νύφες στο πλευρό των αιμοδιψών δολοφόνων.
Πράγματι, σύμφωνα με πρώην μέλος της οργάνωσης ονόματι Αίσα, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται συχνά από τους τρομοκράτες του ΙΚ.

Η 20χρονη από τα Μίντλαντς της Βρετανίας δήλωσε στο BBC Newsnight πως ήταν μία από τις πολλές «ριζοσπαστικοποιημένες της κρεβατοκάμαρας», που προσέγγισαν Διαδικτυακά οι μαχητές του ΙΚ.

Όπως είπε, ένας άνδρας την εντόπισε μέσω Facebook όταν ήταν 16 ετών γράφοντάς της ότι ήταν όμορφη και πως «ήρθε η στιγμή να καλύψει αυτή την ομορφιά γιατί ήταν πολύτιμη».
Η Αίσα εξήγησε ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσει την προσοχή της, γιατί πέρα από τις φιλοφρονήσεις, ο άγνωστος άνδρας την αναστάτωνε.

Χρειάστηκαν λίγα ακόμα μηνύματα για να ξεκινήσει η ανήλικη τότε γυναίκα να αναζητεί βίντεο στο YouTube σχετικά με τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ανακαλύπτοντας ότι οι περισσότεροι «πρωταγωνιστές» τους «ήταν γοητευτικοί».

Η νεαρή εξήγησε: «Μπορούσα να βρω κάποιον με την ίδια θρησκεία και ήταν πολύ όμορφος. Έπειτα υπήρχε η θεωρία του ήρωα. Η αίσθηση ότι έπρεπε να τον προσεγγίσω πριν πεθάνει. Και όταν θα πέθαινε σαν μάρτυρας, θα τον συναντούσα στον Παράδεισο».

Η τακτική των τρομοκρατών φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα, καθώς μόνο το 2014 τουλάχιστον 22 είναι οι γυναίκες που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για να μεταβούν στη Συρία και να βρουν τον… έρωτα στο πρόσωπο των τζιχαντιστών.

Πρόσφατα, μάλιστα, τρεις νεαρές από τη Βρετανία άφησαν πίσω τους οικογένεια και φίλους στο Λονδίνο και έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη, από όπου λέγεται πως κατέληξαν στη Συρία για να συναντήσουν τους άνδρες που τις προσηλύτισαν μέσω Διαδικτύου.