Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Την Πέμπτη κυκλοφορεί το βιβλίο της Τριερβελέρ για τα «άπλυτα» του Ολάντ



Το «Ροντβάιλερ», όπως ήταν το παρατσούκλι της Βαλερί Τριερβελέρ στη δημοσιογραφική πιάτσα πριν την εγκαταλείψει, είναι έτοιμο να ξαναχτυπήσει

Την Πέμπτη όπως όλα δείχνουν θα βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων το πολυαναμενόμενο «πόνημα» της Βαλερί Τριερβελέρ, το βιβλίο όπου αναφέρεται λεπτό προς λεπτό στην σχέση της με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Με τίτλο «Σ" ευχαριστώ για την στιγμή», αναμένεται να περιέχει καυτές λεπτομέρειες για τη ζωή της δημοσιογράφου στο πλάι του Ολάντ για 18 μήνες στα Ηλύσια Πεδία. Αυτό που περιμένουν όλοι να μάθουν βέβαια είναι το πώς κύλισαν οι τελευταίες ημέρες της ζωής της εκεί, αφού ξέσπασε το σκάνδαλο με την ερωμένη του προέδρου Ζουλί Γκαγιέ, το οποίο και αποτέλεσε την αφορμή του χωρισμού της.

Σύμφωνα με την Γαλλίδα δημοσιογράφο και φίλη της Τριερβελέρ, την Μπριζίτ Μπουσέ, η απατημένη Γαλλίδα δεν πρόκειται να χαριστεί ούτε στον πρόεδρο, ούτε σε κανέναν.

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής της καριέρας, η Βελερί Τριερβελέρ ήταν γνωστή με το παρατσούκλι «Το Ροντβάιλερ», καθώς «ξέσκιζε» τους εχθρούς της ανελέητα μέσω του γραπτού της λόγου και των αποκαλύψεων που έβγαζε στο φως.

Όσον αφορά στον Φρανσουά Ολάντ, προμηνύονται νέες, πολύ δύσκολες μέρες...