Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Συγκλονιστικές εικόνες στην αποθήκη όπου βρίσκονται τα ρούχα των νεκρών του Boeing



Κόμπο στο στομάχι προκαλούν οι εικόνες από την αποθήκη της ανατολικής Ουκρανίας όπου οι φιλορώσοι αυτονομιστές στοιβάζουν τα ρούχα και τις λοιπές αποσκευές των θυμάτων του μοιραίου Boeing που κατερρίφθη την περασμένη Πέμπτη στην ανατολική Ουκρανία.

Οι αποσκευές των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο Ντονέτσκ σε ένα κτίριο όπου στεγάζονται οι φιλορώσοι αντάρτες.

Η είδηση για τη μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων των 298 θυμάτων και οι εικόνες από τις αποθήκες όπου στοιβάζονται έρχονται την ώρα που φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τους φιλορώσους αυτονομιστές να έχουν κάνει πλιάτσικο στον τόπο της συντριβής, κλέβοντας κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα ακόμη και πιστωτικές κάρτες των νεκρών.

Το τι τελικά θα απογίνουν όλα αυτά τα αντικείμενα, όπως σημειώνει η  Daily Mail, είναι άγνωστο, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει έκκληση για μεταφορά τους στην Ολλανδία καθώς κάτι τέτοιο θα βοηθούσε και στη διαδικασία αναγνώρισης των νεκρών η οποία αναμένεται να κρατήσει μήνες.

Oπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες τα ρούχα των επιβατών έχουν βγει από τις βαλίτσες και έχουν απλωθεί στα καθίσματα της αίθουσας του κτιρίου, ενώ γυναίκες περνούν τα ανοίγουν, τα κοιτούν...