Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

χιόνι



Κίνα: Ο πιο κρύος Δεκέμβριος από το 1951 – Στον «πάγο» η χώρα με -40 βαθμούς

Ο φετινός Δεκέμβρης στην Κίνα χαρακτηρίζεται ο πιο κρύος όλων των εποχών μετά από ένα κύμα ψύχους που έπληξε μεγάλο μέρος της χώρας με θερμοκρασίες ρεκόρ.



Το πρώτο χιονάκι της χρονιάς στον Όλυμπο

Ο γνωστός μετεωρολόγος «ανέβασε» φωτογραφία σε λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία παρουσιάζει το πρώτο «πασπάλισμα» χιονιού στην υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, αυτή του Ολύμπου.



Καιρός: Χιόνισε στην Αργολίδα

Συγκεκριμένα στα σύνορα Αργολίδας – Αρκαδίας – Κορινθίας, στον επαρχιακό δρόμο Νεμέας Λεβιδίου, στο Διάσελο της Σκοτεινής, το χιόνι είναι πυκνό και η κατάσταση του δρόμου είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Ο δρόμος έκλεισε από τα χιόνια και χρειάστηκε να επιστρατευτεί μηχάνημα για να τον ανοίξει. Η χιονόπτωση συνεχίζεται και αυτή την ώρα.

 

 



Χιόνισε στην Φθιώτιδα

Από την Αριάδνη ως την Χιόνη, τα καιρικά φαινόμενα πέρασαν αφήνοντας πίσω τα σημάδια τους που παραμένουν ακόμα στα ορεινά του νομού. Χιονισμένες πλαγιές και ζημιές στο οδικό δίκτυο είναι η εικόνα που κατέγραψε σήμερα ο φωτογραφικός φακός.



Βγήκε να καθαρίσει την κεραία από τα χιόνια και κατέληξε στην εντατική

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κατέληξε ένας 36χρονος άνδρας από την Αγόριανη Φωκίδας.

Ο άτυχος άνδρας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού προκειμένου να καθαρίσει το δορυφορικό πιάτο από το χιόνι.



Αντιμέτωπη με τη σφοδρότερη φετινή χιονοθύελλα η Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη είναι αντιμέτωπη με την σφοδρότερη χιονοθύελλα του φετινού χειμώνα, ενώ σε κλοιό χιονιά παραμένουν στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ.