Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

γιο



Τραγική ειρωνεία: Ο οδηγός της νταλίκας είχε χάσει τον γιο του σε τροχαίο

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τον οδηγό της νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό το πρωί της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας είναι ο Δημήτρης Ανδρεάκος και είναι ο αδελφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου.



Ο πατέρας παραιτήθηκε με εφάπαξ 500.000€, τον επαναπροσέλαβαν και ο γιος πήρε το πόστο του

Σε οικογενειακή επιχείρηση φέρεται να είχε μετατρέψει ένας εργαζόμενος συνεργατικό ίδρυμα στην επαρχία Λάρνακας καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», υπάλληλος της ΣΠΕ, ενώ αφυπηρέτησε λαμβάνοντας μάλιστα αφορολόγητη εφάπαξ αποζημίωση ύψους €500.000, εν συνεχεία αυτός επαναπροσελή



Μαγνησία: Χτύπησε στο κεφάλι τον 16χρονο γιο του με τη μασιά από το τζάκι

Στη σύλληψη ενός 45χρονου προχώρησαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, όταν υπό την επήρεια μέθης και ενώ άρχισε να χτυπάει την 15χρονη κόρη του, τραυμάτισε στο κεφάλι με την μασιά από το τζάκι τον 16χρονο γιο του, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί την μικρή του αδερφή.



Ποιά τα βήματα του κυκλώματος με τον γιο του γνωστού τραγουδιστή;

Από το 2006, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με δομημένη δράση και διακριτούς ρόλους, υπό τις εντολές 69χρονου μεσίτη και προέβαιναν συστηματικά σε εκβιαστικές εισπράξεις διαφόρων χρηματικών ποσών.



Μητέρα έδωσε ηρωίνη στον γιο της και αθωώθηκε

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου κάθισε χθες 68χρονη, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο επιχείρησε να δώσει ποσότητα ηρωίνης στον 32χρονο κρατούμενο γιο της.



Πα-τέρας κρατούσε έγκλειστο το γιο του για τρία χρόνια – Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση

Ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες στο Μιλούζ, στην ανατολική Γαλλία, καθώς κρατούσε έγκλειστο στο σπίτι του για ένα διάστημα τριών ετών τον γιο του, ηλικίας σήμερα 8 ετών, για να μην το δώσει στη μητέρα του, που είχε πάρει την επιμέλεια, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστικές πηγές.