Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

george michael



Η αδερφή του George Michael πέθανε ακριβώς τρία χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Μια απίστευτη σύμπτωση επιφύλαξε η μοίρα για τον George Michael και την αδερφή του, που πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων, ακριβώς τρία χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Δεκεμβρίου 2016.

Η Μέλανι Παναγιώτου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Γιόντα Παναγιώτου, την ημέρα της επετείου θανάτου του George Michale.



Με μια «μικρή ιδιωτική τελετή» ετάφη σήμερα ο George Michael

Τρεις και πλέον μήνες μετά την ανακάλυψη της σορού του George Michael στην οικία του, ο εκλιπών τραγουδιστής ετάφη σήμερα κατά τη διάρκεια μιας «μικρής ιδιωτικής τελετής», έγινε γνωστό από την οικογένειά του σε ένα δελτίο τύπου.



Φόρος τιμής στους εκλιπόντες Prince και George Michael στα βραβεία Γκράμι

Οι εκλιπόντες Prince και George Michael, που απεβίωσαν το 2016, θα τιμηθούν κατά την τελετή των βραβείων Γκράμι την Κυριακή, σε δύο χωριστές παραστάσεις φόρο τιμής, ωστόσο οι διοργανωτές δεν γνωστοποίησαν, προς το παρόν, ποιοι μουσικοί θα τραγουδήσουν επί σκηνής στη μνήμη τους.



Ιταλία: Ο Τζορτζ Μάικλ έγινε αγαλματάκι σε… φάτνη

Δερμάτινο μπουφάν, γυαλιά ηλίου και κιθάρα… Κάπως έτσι απεικονίζεται ο Τζορτζ Μάικλ σε αγαλματίδιο που κατασκεύασε τεχνίτης από τη Νάπολη, ο οποίος δημιουργεί μικρογραφίες διασημοτήτων για τη χριστουγεννιάτικη φάτνη.



Viral έγινε το σκίτσο του George Michael για τον θάνατό του

Ο σκιτσογράφος Chris Taylor «ανέβασε» στο twitter ένα σκίτσο για τον Τζορτζ Μάικλ, τόσο εύστοχο, που αμέσως έγινε Viral.

Στο σκίτσο εμφανίζεται ο George Michael να πηγαίνει προς τις πύλες του Παραδείσου. Εκεί τον περιμένουν ο Prince, ο David Bowie, ο Leonard Cohen.

 

Αγαπημένοι καλλιτέχνες που «έφυγαν» από τη ζωή το 2016. 



Zωντανή μετάδοση έξω από το σπίτι του George Michael στο Λονδίνο

 Έξω από το σπίτι του αγαπημένου τους τραγουδιστή έχουν σπεύσει οι θαυμαστές του George Michael, από τη στιγμή που έμαθαν την είδηση του θανάτου του.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας αφήνουν έξω από το σπίτι του σταρ της ποπ λουλούδια και κεριά στη μνήμη του.