Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΓΕΝΟΠ



Προσανατολίζεται σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες η ΓΕΝΟΠ

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με ημερομηνία έναρξης από την κατάθεση του νομοσχεδίου για τη ΔΕΗ στη Βουλή και πάντως πριν από την ψήφισή του, προσανατολίζεται η ΓΕΝΟΠ η οποία διαφωνεί κυρίως με την άρση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους στην επιχείρηση.



«Όχι» της ΓΕΝΟΠ για την άρση στη μονιμότητα των υπαλλήλων της ΔΕΗ

«Αγκάθι» ανάμεσα στον Κωστή Χατζηδάκη και τη ΓΕΝΟΠ φαίνεται ότι είναι η άρση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους στη ΔΕΗ, όπως φάνηκε και από τη συνάντησή τους.



Διαχωρίζει η ΔΕΗ τη θέση της από την ΓΕΝΟΠ για την κλιματική αλλαγή

Διαχωρίζει η ΔΕΗ τη θέση της από τις απόψεις της ΓΕΝΟΠ αναφορικά με την κλιματική αλλαγή, διευκρινίζοντας ότι οι θέσεις της Επιχείρησης θα εκφραστούν αύριο, Τρίτη, με σχετική επίσημη τοποθέτηση. 



Παρέμβαση εισαγγελέα ζητεί η ΓΕΝΟΠ για τις προσλήψεις στους αρχαιολογικούς χώρους

Διευκρινίσεις για τις χιλιάδες προσλήψεις στους αρχαιολογικούς χώρους με το βάρος της χρηματοδότησης να πέφτει στη ΔΕΗ που προβλέπει υπουργική απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, επιχειρούν να δώσουν τόσο η Επιχείρηση όσο και το ίδιο το υπουργείο.



Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ

Με δυναμικές κινητοποιήσεις όπως αυτές του 2014, προειδοποιούν την κυβέρνηση οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ.



ΓΕΝΟΠ: Η κυβέρνηση υποβασταζόμενη από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ αποφάσισε το ξεπούλημα του ομίλου

Κριτική στην κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση και το ΠΑΣΟΚ για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ, ασκεί η ΓΕΝΟΠ με ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι αποφάσισαν το «ξεπούλημα του ομίλου».