Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

γέννα



Κικίλιας: Το συγκινητικό μήνυμα και η φωτογραφία με τη Τζένη Μπαλατσινού για τη γέννηση του γιου του

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ανήμερα των Χριστουγέννων ένα αγοράκι φέρνοντας χαρά και ευτυχία στον Βασίλη Κικίλια και την οικογένειά τους 

Με μια τρυφερή φωτογραφία του χεριού του να ακουμπά το χέρι της συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού, ο Βασίλης Κικίλιας, έγραψε με συγκίνηση στο προφίλ του στο instagram για τη γέννηση του γιου του!



Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού

Στον κόσμο έφερε πριν από λίγη ώρα ένα υγιέστατο αγοράκι η Τζένη Μπαλατσινού, που έκανε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια έναν ευτυχισμένο πατέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια, η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι …. ανήμερα τα Χριστούγεννα, κάνοντας τον Βασίλη Κικίλια έναν πολύ ευτυχισμένο πατέρα!



Γέννησε η Βασιλική Μιλλούση

H Βασιλική Μιλλούση έγινε μαμά.

Η στιγμή που περίμενε ήρθε και εδώ και λίγη ώρα η πρωταθλήτρια κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτα της με τον Λευτέρη Πετρούνια, σύμφωνα με το gossip-tv.gr



Μέγκαν: Έτσι είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννα

Δύο μήνες μετά τη γέννα η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την δεύτερη δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Χάρι επιλέγοντας ένα μαύρο κλασικό φόρεμα με ζώνη στη μέση και φλατ παπούτσια.

Πολλοί παρατήρησαν ότι η Μέγκαν έχει ήδη χάσει αρκετά κιλά εγκυμοσύνης ενώ φάνηκε πολύ ευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.



Γυναίκα γέννησε στα διόδια Λεπτοκαρυάς με τη βοήθεια ΕΚΑΒ και Τροχαίας

Δεν… κρατιόταν ένα μωράκι στην Κατερίνη με αποτέλεσμα η μητέρα του να το γεννήσει στα πίσω καθίσματα ενός αυτοκινήτου.

Το γεγονός έλαβε χώρα στην τοποθεσία των διοδίων της Λεπτοκαρυάς όταν η μαμά του βρέφους, ευρισκόμενη ήδη σε κατάσταση προχωρημένου τοκετού ακινητοποιήθηκε στο σημείο και γέννησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.



20χρονη γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος στην Κοζάνη

Μία 20χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κοζάνης με έντονο πόνο στην κοιλιά, όπως ανέφερε η ίδια, ενώ λίγο αργότερα ο γιατρός την ενημέρωσε ότι είναι έγκυος και ότι από λεπτό σε λεπτό γεννάει!