Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φυλακή



Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας μεταφέρθηκε ο καταδικασμένος για βιασμό Ντάνι Μάστερσον

Στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στην οποία κάποτε εξέτιε την ποινή του ο Τσαρλς Μάνσον μεταφέρθηκε ο Ντάνι Μάστερσον.



Μέγαρα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 24χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε τον 4χρονο

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 24χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει το 4χρονο παιδί της συντρόφου του στα Μέγαρα.



Ελεύθερη μια μητέρα που καταδικάστηκε εσφαλμένα και έμεινε 20 χρόνια στη φυλακή για τον θάνατο των παιδιών της

Μια Αυστραλή μητέρα πέρασε δύο δεκαετίες στη φυλακή, αφού κρίθηκε άδικα ένοχη για τη δολοφονία των τεσσάρων παιδιών της. Οι καταδίκες της ακυρώθηκαν επισήμως την Πέμπτη, καθώς οι δικηγόροι της ζήτησαν «σημαντική» αποζημίωση.



Φ.Μπελέρης: «Απώτερος σκοπός του Ε.Ράμα ο πλουτισμός των υποστηρικτών του και η φτωχοποίηση των Ελλήνων κατοίκων»

Ο Φρέντι Μπελέρης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 και εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, τον οποίο κατηγόρησε ότι θέλει να αναπτύξει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χειμάρρας με τη συνεργασία πολιτικών του φίλων και οικονομικών παραγόντων, που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην εξουσία τα επόμενα χρόνια.



Λάκης Γαβαλάς: «Τα καλύτερα Χριστούγεννα τα πέρασα στη φυλακή – Εκεί δεν είχες πληθώρα πραγμάτων να κάνεις»

Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει λάβει, αλλά και τα πιο ξεχωριστά του Χριστούγεννα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε και στα πιο ερωτικά Χριστούγεννα που έχει ζήσει.



Το δρόμο για την φυλακή πήρε ο 34χρονος που σκότωσε τον 41χρονο επιχειρηματία στον Βόλο

Το δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 34χρονος που το περασμένο Σάββατο δολοφόνησε τον 41χρονο επιχειρηματία στον Βόλο για τα μάτια της συντρόφου του.