Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Focus



Η νέα επιλογή του Instagram

To Ιnstagram που έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζεται και να βελτιώνεται.

Τώρα, παρουσιάζει τη νέα επιλογή του, το εργαλείο «Focus».

Με αυτή τη επιλογή, που βρίσκεται στα instastories, ο φακός συγκεντρώνεται στα πρόσωπα και θολώνει το φόντο.



Focus: Η Γερμανία έχει στείλει ελάχιστο προσωπικό για βοήθεια στην Ελλάδα

Για ελλιπή στήριξη της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά την αποστολή εξειδικευμένου προσωπικού που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαχείριση της κρίσης χρέους αλλά και του προσφυγικού, κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Focus.



Προκλητικό άρθρο από το Focus: Θα πληρώνουμε αιωνίως για την Ελλάδα - Δεν τιμωρήθηκε αρκετά

Στο ελληνικό ζήτημα επανέρχεται το γερμανικό περιοδικό Focus δημοσιεύοντας μια συνέντευξη του οικονομολόγου Τόμας Μάγιερ, ο οποίος σκιαγραφεί ένα εξαιρετικά δυσοίωνο μέλλον για την Ελλάδα αλλά και για την ΕΕ.

«Για τον Γερμανό κορυφαίο οικονομολόγο Τόμας Μάγιερ η κατάσταση στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο κρίσιμη.  



Αποκαλυπτικό δημοσίευμα από το Focus: Οι φτωχοί πληρώνουν για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα

«Ψηφοφόροι του Αλέξη Τσίπρα ελπίζουν ότι ο πρωθυπουργός θα φορολογήσει, επιτέλους, τους πλουσίους, γράφει το γερμανικό περιοδικό Focus σε ανταπόκριση από την Αθήνα με τίτλο "Μόνο οι φτωχοί πληρώνουν για τις μεταρρυθμίσεις": Ο Αλ. Τσίπρας δεν πραγματοποίησε την υπόσχεσή του.



Καυστικό δημοσίευμα από το Focus: Η κατάσταση είναι μάταιη στην Ελλάδα - «Φλερτάρει» πάλι με το Grexit

«Τίποτε δεν λειτουργεί. Οι Έλληνες φλερτάρουν και πάλι με την έξοδο της χώρα από την ευρωζώνη», γράφει το γερμανικό περιοδικό «Focus» και προσθέτει: «Αντίστροφη μέτρηση και πάλι για την Ελλάδα - χωρίς οικονομική ενίσχυση η χώρα απειλείται και πάλι με πτώχευση». 
 



Bild vs Focus: Πόλεμος για το... copy paste

Με αφορμή μια διαμάχη που μαίνεται εδώ και καιρό μεταξύ των δυο γνωστών γερμανικών μέσων ενημέρωσης, η Bild κατέθεσε αγωγή εναντίον του Focus Online στο Πρωτοδικείο της Κολωνίας.