Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Final Four



Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για το Final Four της Volley League στη Λάρισα

Η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών για το Final Four της Volley League στο οποίο συμμετέχουν Μίλωνας, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:



Ξανά στην διεκδίκηση του Final Four του 2020 η Αθήνα!

Μπορεί η μάχη για το φετινό Final Four να μπαίνει στην τελική της ευθεία, ωστόσο η Euroleague ετοιμάζει ήδη το έδαφος για την επόμενο σεζόν. Το Παρίσι έμοιαζε μέχρι χθες να είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο η υποψηφιότητα της Αθήνας έχει... ανεβάσει στροφές, σε σημείο που η πρωτεύουσα της χώρας μας να διεκδικεί ξανά την διοργάνωση!



Final Four του 2020 στο Καλλιμάρμαρο σκέφτεται η Euroleague

Οι άνθρωποι της Euroleague θέλουν ένα σπουδαίο Final Four στην Αθήνα και σκέφτονται την διεξαγωγή των αγώνων της διοργάνωσης του 2020 στο Καλλιμάρμαρο!



Αγγελόπουλος: Δεν προκαλεί θαυμασμό η Φενέρ

Οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν έντυπωσιάστηκαν από το μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε και το δήλωσαν ανοιχτά, ενώ παραδέχθηκαν ότι η ομάδα τους άδειασε μετά τον ημιτελικό.

"Κερδίσαμε τα 40 εκατομμύρια της ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε τους 15.000 οπαδούς, καθώς αδειάσαμε στον ημιτελικό", είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.



Απρόσμενη επίσκεψη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Λίγο μετά την απονομή και τους πανηγυρισμούς ο 27χρονος πρωταθλητής Ευρώπης, o Κώστας Σλούκας πήγε στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια για να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες τους.



Και ο παραγωγός του Survivor στον τελικό (φώτο)

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατσούν Ιλικάλι βρίσκεται στα court seats του τελικού της Euroleague!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: