Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ευρώπη



ΠΑΟΚ: «Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις ευρωπαϊκό ταξίδι έφτασε στο τέλος του – Περήφανοι για την ομάδα μας»

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα, εκεί όπου ο «δικέφαλος του βορρά» ηττήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι από την Κλαμπ Μπριζ (0-2), μένοντας εκτός των ημιτελικών του Conference League.



Φον ντερ Λάιεν για Ισραήλ-Ιράν: Όλες οι πλευρές να απέχουν από περαιτέρω ενέργειες

Είναι «απολύτως απαραίτητο» να υπάρχει σταθερότητα στην περιοχή και «όλες οι πλευρές να απέχουν από περαιτέρω ενέργειες», τόνισε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ερωτηθείσα για την απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν και για την κατάσταση στην Μέση Ανατολή.



Μαργαρίτης Σχοινάς από Αλεξανδρούπολη: Η Θράκη αναδεικνύεται σε έναν πυλώνα, μία βιτρίνα της Ευρώπης

Συνάντηση στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, με θέμα την ασφάλεια στα σύνορα, πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.



Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να στείλουν αντιπυραυλικά συστήματα στην Ουκρανία, λέει ο Μπορέλ

«Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να στείλουν τα αντιπυραυλικά τους συστήματα, για να ενισχύσουν την αντιαεροπορική άμυνα της Ουκρανίας, καθώς η Ρωσία σφυροκοπά τις πόλεις της», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, προειδοποιώντας ότι η Ευρώπη δεν μπορεί απλά να βασιστεί στις ΗΠΑ ότι θα βοηθήσουν το Κίεβο.



Καμπανάκι από την ΕΕ: «Προσοχή στον ισραηλινό και τον ιρανικό εναέριο χώρο»

Ο Οργανισμός της ΕΕ για την Ασφάλεια της Αεροπορίας (EASA) ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 15/4 πως εξακολουθεί να συνιστά στις αεροπορικές εταιρείες να είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ και σε απόσταση περίπου 100 ναυτικών μιλίων γύρω από το Ισραήλ, μολονότι καμία υπερπτήση της πολιτικής αεροπορίας δεν κινδύνευσε στη διάρκεια των εντάσεων του σαββατοκύριακου σε σχέση με τη



Κοινές δηλώσεις Κ.Μητσοτάκη-Ν.Τουσκ: «Συνεχίζουμε τη στήριξη στην Ουκρανία»

Κοινές δηλώσεις με τον Ντόναλτ Τουσκ έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας ότι «είμαστε στον τρίτο χρόνο της παράνομης επίθεσης της Ρωσίας. Θα συνεχίσουμε τη σθεναρή στήριξη προς την Ουκρανία οικονομικά αλλά και στρατιωτικά για όσο χρειαστεί».