Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

εθνικη οδος



Φορτηγάκι τυλίχθηκε στις φλόγες στην Ε.Ο Κορίνθου – Τριπόλεως

Στις φλόγες τυλίχθηκε σήμερα (3/4) το μεσημέρι ένα φορτηγάκι που κινείτο επί του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τριπόλεως, στο 94οχλμ στο ρεύμα προς Τρίπολη.

 

Ο οδηγός του οχήματος ακινητοποίησε το όχημα στη ΛΕΑ και το εγκατέλειψε εγκαίρως, σύμφωνα με το korinthostv.gr.



Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, προχώρησε στην απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, λόγω της κακοκαιρίας.

Η απαγόρευση έχει τεθεί σε ισχύ από το βράδυ της Δευτέρας και θα ισχύσει έως την Τετάρτη το πρωί.



Τροχαίο με νεκρή και τραυματία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας

Μία νεκρή και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε σήμερα, στις 9:20 το πρωί, στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε πενηνταοκτάχρονη γυναίκα εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με ταξί.



25 Μαρτίου με αυστηρά μέτρα στις εθνικές οδούς

Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα μέτρα που λαμβάνει η Τροχαία από χθεςέως και τη Δευτέρα 25η Μαρτίου 2019, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας. Η αυξημένη κίνηση των εκδρομέων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, έθεσε σε επιφυλακή την τροχαία, με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.



Οι εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Εναλλακτικές διαδρομές θα πρέπει να ακολουθούν οι οδηγοί λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων στον αυτοκινητόδρομο Ε-65, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, στην οποία αναφέρονται τα εξής:



Τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας - Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που βρίσκονται στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.

Αιτία είναι η σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων στη Νέα Φιλαδέλφεια Ροσινιόλ και η ακινητοποίηση ακόμη ενός ΙΧ στο ύψος της διασταύρωσης με την Αχαρνών λόγω βλάβης.