Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Επέστροφή



Ο Μιχάλης Μουρούτσος επέστρεψε στην Ελλάδα

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μιχάλης Μουρούτσος και στο αεροδρόμιο τον περίμεναν με ανυπομονησία οι συγγενείς και οι φίλοι του.



Αυτή είναι η επιχείρηση που απέλυσε τους υπαλλήλους της επειδή δεν επέστρεψαν το Δώρο Χριστουγέννων!

Η εργοδοσία του Brothers in Law αναγκάστηκε να πάρει πίσω τις απολύσεις των 2 εργαζομένων που αρνήθηκαν να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων όπως του ζητήθηκε υπό την απειλή της απόλυσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΛΑΝΤΖΑ.



Λάρισα: Εργαζόμενοι απολύθηκαν, γιατί δεν επέστρεψαν το δώρο Χριστουγέννων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας εργαζόμενοι γνωστής επιχείρησης εστίασης στη πόλη κατήγγειλαν χθες στην Επιθεώρηση Εργασίας πως απολύθηκαν επειδή δεν συμμορφώθηκαν στην υπόδειξη επιστροφής του δώρου Χριστουγέννων.

 

Το ρεπορτάζ αναφέρει: 



Επέστρεψε στη Γη ο ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτης

Ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν Γραμματικόπουλος επέστρεψε πάλι στη Γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ). Μαζί με τον ποντιακής καταγωγής κοσμοναύτη, επέστρεψαν η Αμερικανίδα αστροναύτης Πέγκι Γουίτσον και ο επίσης Αμερικανός Τζακ Φίσερ. Προσγειώθηκαν με τη ρωσική διαστημική κάψουλα «Σογιούζ» στη στέππα του Καζακστάν, τα χαράματα της Κυριακής.



Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη

«Το περιμέναμε» ήταν η απόκριση της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Κατερίνας Στεφανίδη, σε ερώτηση σχετικά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Λονδίνο.



Ιταλία: Υιοθέτησε μωρό αλλά το επέστρεψε γιατί ήταν μαύρο!

Μια 35χρονη Ιταλίδα παρίστανε την έγκυο και κατόπιν αγόρασε έναντι 20.000 ευρώ το νεογέννητο μωρό μιας νεαρής Ρουμάνας... για να το επιστρέψει τρεις ημέρες αργότερα επειδή ήταν... μιγάς.

Οι δύο γυναίκες καθώς και ένας Μαροκινός που μεσολάβησε για την αγοραπωλησία συνελήφθησαν.