Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η βουλευτίνα των 1700 ψήφων χτυπά την καμπάνα της Αθεϊας



Η πειραιώτισσα Βουλευτίνα της ΔΗΜ.ΑΡ, εκλεγμένη από 1700 ψηφορόρους, φαίνεται να βρήκε τον τρόπο για να διατηρείται στην επικαιρότητα…

Μάλιστα εμφανίζεται ενοχλημένη όταν τα όσα λέει προκαλούν αντιδράσεις. Όπως έγινε με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Τι περίμενε η Κ. Ρεπούση ; Μήπως χειροκροτήματα; «Δεν καταλαβαίνω την εμπάθεια του εκπροσώπου Τύπου της Εκκλησίας, όταν απαντά έτσι. Δεν χρειάζεται αυτό. Και δεν σημαίνει ότι η ορθόδοξη εκκλησία, επειδή παίζει ένα σημαντικό ρόλο και γενικώς η Ορθοδοξία στην πρόοδο του ελληνισμού, θα πρέπει να γίνεται κατήχηση. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Θα ταίριαζε περισσότερο ένα μάθημα θρησκειολογίας», είπε  δήθεν έκπληκτη!

Η κ. Ρεπούση πάει κόντρα σε ένα μείγμα λαϊκισμού και σκοταδισμού που πάει να καλύψει τη χώρα στη φάση του μνημονίου, διάβασα σήμερα σε Αθηναϊκή εφημερίδα που απαρτίζεται από τη γενιά του πολυτεχνείου που μας έφερε εδώ… Λίγο πριν τον γκρεμό.

Διότι  αυτή η γενιά, μας κυβέρνησε και τα περισσότερα  παιδιά της..ανταμείφθηκαν!

Αν θεωρούν τη θρησκευτική πίστη επιστροφή στον σκοταδισμό, τότε γιατί η  εποχή της αναγέννησης που  δημιούργησαν αυτά τα τέκνα της  προοδευτικής σκέψης έφτασαν τους Έλληνες να αργοπεθαίνουν; Κατασκεύασαν ένα σύστημα που εκτελεί τους Έλληνες και ξεπουλά την Ελλάδα όσο ..όσο!

Ζούμε σε μία Ελλάδα που έχει χωρίσει  τους πολίτες της σε Α’ και Β’ κατηγορίας. Αφού το 80% ζει ένα καθημερινό εφιάλτη. Και σαν μην εφτανε αυτό, τώρα επιδιώκουν να μας καταργήσουν και πνευματικά. Να μας κάνουν άθεα πλάσματα, έρμαια των συμφερόντων τους. Δεν θα τους περάσει.

Οι διαφωτίστριες τύπου κ. Ρεπούση πλανώνται οικτρά. Αν η συγκεκριμένη  κυρία οραματίζεται μία Ελλάδα άθεων πολιτών, προφανώς πρέπει να καταλάβει ότι  παίζει με τη φωτιά