Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ζευγάρι αποπειράθηκε να ξηλώσει μετασχηματιστή



Την έπαθε επειδή δεν διέθετε... δίπλωμα οδήγησης ένας Έλληνας «κυνηγός» χαλκού που υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο σε περιοχή της Καβάλας!

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το αυτοκίνητό του και ανακάλυψαν στοιχεία που έδειχναν ότι μαζί με τη Ρωσίδα σύντροφό του είχε αποπειραθεί να καταστρέψει έναν μετασχηματιστή!

Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο τελικά κατασχέθηκε, βρέθηκαν πέντε διαρρηκτικά εργαλεία, δυο φακοί και δυο ζευγάρια γάντια που επίσης κατασχέθηκαν. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ελευθερούπολης και του σταθμού Ορφανίου συνέλαβαν τον 34χρονο ο οποίος τους έχει απασχολήσει επανειλημμένα για κλοπές και την 40χρονη Ρωσίδα συνεργό του.

Όπως αποδείχθηκε, λίγη ώρα νωρίτερα, είχαν πάει σε ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή Γαληψό και αποπειράθηκαν να ξηλώσουν έναν μετασχηματιστή για να κλέψουν τον χαλκό χωρίς να τα καταφέρουν και απλώς προκάλεσαν ζημιές. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενο για απόπειρα κλοπής, ενώ σε βάρος του 34χρονου ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση του Κ.Ο.Κ..