Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ζάκυνθος: Αυτοκτόνησε ή παραπάτησε ο άτυχος νέος στο Ναυάγιο;



Σε θρίλερ για γερά νευρα εξελίσσεται η τραγωδία που συνέβη χθές το απόγευμα στο Ναυάγιο, την πιο γνωστή παραλία της Ζακύνθου, όπου έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ψηλά ένας νέος άντρας, καθώς παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμα εάν παραπάτησε ή αν αυτοκτόνησε.

Ο νέος ήταν 23 ετών, γεννημένος το 1994 και φοιτητής στο τμήμα συντήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Καταγόταν από την Λάρισα και στην Ζάκυνθο βρίσκεται από χθες που ειδοποιήθηκε και η οικογένειά του.

Οι πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα αναφέρουν ότι ο νέος πριν πέσει στο κενό από ύψος εκατοντάδων μέτρων, έβγαλε με το κινητό του μια σέλφι φωτογραφία. Στο σημείο που βρισκόταν βρέθηκε το σακίδιό του και το μπουφάν του, που τα είχε βγάλει πριν τραβήξει την φωτογραφία αυτή. Αμέσως μετά βρέθηκε στο κενό, χωρίς κανείς να ξέρει μέχρι αυτή την ώρα εάν έχασε την ισορροπία του στεκόμενος στο σημείο εκείνο ή εάν επίτηδες έπεσε από τόσο ψηλά. 

Τις έρευνες της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο, οι άντρες του οποίου έχουν ήδη μιλήσει με όλους εκείνους που είχαν επαφή με τον νεαρό τις τελευταίες ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία του κλήση από το κινητό τηλέφωνο ήταν προς μία κοπέλα. 

Η σορός του νεαρού έχει μεταφερθεί στην Πάτρα, όπου θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.