Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Συντριβή ελικοπτέρου: Τραγικές φιγούρες βυθισμένες στο πένθος οι οικογένειες των θυμάτων



Η συντριβή  του ελικοπτέρου Agusta bell του Πολεμικού Ναυτικού, προκάλεσε θλίψη στις ένοπλες δυνάμεις και έντυσε στα μαύρα  τις οικογένειες των τριών ανδρών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

 

Το δικό τους Γολγοθά βιώνουν από σήμερα οι οικογένειες των θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη νήσο Κίναρο, κοντά στη Λέρο.

 
 

Πέπλο πένθους έχει απλωθεί πάνων από το Ναύπλιο και τη Λέρο, τόπους καταγωγής των δύο αξιωματικών που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα δύο παλικάρια, έφυγαν τόσο ξαφνικά από τη ζωή αφήνοντας πίσω γυναίκες και παιδιά.

 

Στο ελικόπτερο επέβαιναν:

  • Ο κυβερνήτης υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης 37 ετών, η σορός του οποίου αγνοείται (γεννήθηκε το 1979). Πρόκειται για πολύ έμπειρο αξιωματικό, με περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης, έγγαμος.
  • Ο συγκυβερνήτης υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς 34 ετών (γεννήθηκε το 1982). Έγγαμος με ένα παιδί και η γυναίκα του έγκυος στο δεύτερο παιδί.
  • Ο ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου 36 ετών (γεννήθηκε το 1980). Έγγαμος με ένα παιδί

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Άριας στο Ναύπλιο δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία.

 

Από το πρωί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού έχουν συγκεντρωθεί στο πατρικό σπίτι της συζύγου του 34χρονου αξιωματικού του πολεμικού Ναυτικού.