Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πάτρα: Φόρτωσε σε φορτηγό το νεκρό παιδί της και ξεκίνησαν για Βουλγαρία (βίντεο)



Η τραγική μητέρα από τη Βουλγαρία, που κατγγέλει ότι το παιδί της πέθανε μέσα στη ΜΕΘ του Αγίου Ανδρέα, πήρε το νεκρό παιδί της στην κάσα, το έβαλε μέσα σε ένα ημιφορτηγό και ταξίδεψε για την χώρα καταγωγής της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Πύργου, δεν εκτίμησαν σωστά την κατάσταση του 16χρονου γιου της μετά το τροχαίο που είχε στην Πατρών – Πύργου με αποτέλεσμα το μοναχοπαίδι της να «φύγει» από τη ζωή, αναφέρει το patrisnews.gr.

Τραγική η στιγμή όταν η μητέρα με τη βοήθεια συγγενών, φορτώνουν την κάσα στο ημιφορτηγό για να ξεκινήσει το ταξίδι για την Βουλγαρία.

«Ήταν το μοναχοπαίδι μου. Το' χασα, όμως θέλω να σωθούν άλλα παιδια», λέει η τραγική μάνα. Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου, διέταξε ΕΔΕ για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το παιδί έπαθε ανακοπή και όταν το επανέφεραν, τότε αποφάσισαν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Πάτρα.

«Με έδιωξαν από το νοσοκομείο του Πύργου για την Πάτρα μόλις κατάλαβαν ότι το παιδί μου πεθαίνει. Εκεί οι γιατροί τον πρόσεξαν αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Αν δεν μας κρατούσαν τρεις μέρες στον Πύργο, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό. Έχασα ένα παλικάρι 16 χρονών. Αυτό με κρατούσε στη ζωή και αυτοί μου το σκότωσαν», λέει η Βιολέτα Χρίστοβα που δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά των γιατρών του Νοσοκομείου Πύργου.

Δείτε το βίντεο από το thebest.gr: