Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λιάγκας για το χωρισμό του με τη Σκορδά: «Όλα έχουν ένα τέλος»



Στο περιοδικό Big Fish και τον Κώστα Μπουρούση έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά.

«Χρόνια το έλεγα ότι ήθελα να φύγω από το Πρωινό. Δεν ήταν ανέκδοτο. Και η Φαίη και εγώ δεν θέλαμε να είμαστε σε μια εκπομπή και τα προσωπικά μας να πάρουν μια υποκριτική ρότα. Προσωπικά με διακρίνει η ειλικρίνεια. Και η Φαίη τέτοιος άνθρωπος είναι. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε χωρίσει και να είμαστε μαζί στην τηλεόραση. Θα ήταν ανέντιμο απέναντι στον κόσμο. Τι δηλαδή; Θα παίζαμε κρυφτούλι; Και η Φαίη κι εγώ πριν κάνουμε μαζί την επαγγελματική επιτυχία είχαμε δικές μας διακριτές πορείες. Δεν ήμασταν δύο αποτυχημένοι που κάναμε κάτι επιτυχημένο μαζί. Προφανώς, η παρουσία μας ως διδύμου έγραψε και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Θα το σταματούσαμε όμως έτσι ή αλλιώς κάποια στιγμή – και μαζί να ήμασταν.

Σε ότι αφορά το προσωπικό κομμάτι, και οι δύο είμαστε γνωστά πρόσωπα μέσω της δουλειάς μας στην τηλεόραση. Κάναμε ένα γάμο, μαθεύτηκε. Κάναμε δύο παιδιά, μαθεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κρυφή τη ζωή μας. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ο κύκλος με ήρεμο και γλυκό τρόπο, όπως άνοιξε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ποιοι είμαστε στην τελική για να βγάλουμε ανακοίνωση; Χώρισε ένα ζευγάρι όπως δεκάδες άλλα. Θέλαμε όμως να κάνουμε τη δήλωση ώστε να μην υπάρχει η γνωστή παραφιλολογία με τέρατα, με τις χωριστές διακοπές ή με οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα και απλά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.