Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Καλοκαιρινός ο καιρός - Χτυπάει 35αρια ο υδράργυρος



Γενικά αίθριος θα εινα ο καιρός, σήμερα Τρίτη με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 30 και στην Κρήτη τοπικά 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.