Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Γυναίκα πίσω απο τις διαρρήξεις στη Μυτιλήνη από το 2013



Πάνω από τρία χρόνια κράτησε η έρευνα για την… «ποντικίνα» που τρύπωνε στα σπίτια της Μυτιλήνης από ανασφάλιστες εισόδους ή παράθυρα και άρπαζε ό,τι πολύτιμο έβρισκε, αλλά τελικά η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε μαζί με αυτή των κλεπταποδόχων στους οποίους πωλούσε τη λεία της!

Ο θηλυκός… Αρσέν Λουπέν ήταν μια 40χρονη Ελληνίδα, η οποία δρούσε από το 2003 ως τον περασμένο Απρίλιο. Στο διάστημα αυτό, είχε διαρρήξει οκτώ σπίτια στην πόλη της Μυτιλήνης και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας άνω των 25.000 ευρώ! Τα πολύτιμα αντικείμενα τα πωλούσε στο κοσμηματοπωλείο ενός 53χρονου και ενός 55χρονου, όπου βρέθηκε μέρος από αυτά και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κανείς από τους τρεις κατηγορούμενους δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της 40χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι κοσμηματοπώλες κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Μυτιλήνης συνεχίζεται για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.