Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Αυτό είναι το μυστικό του παιδοκτόνου



Οι αστυνομικοί  που έχουν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον παιδοκτόνο Γιάννη Εικοσπεντάκη,  εκφράζουν την άποψη πως ο 61χρονος δεν τα έχει πει όλα. Έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής του τμήματος Ανθρωποκτονιών υποστηρίζουν πώς ο πρώην αστυνομικός στην ομολογία του έκρυψε...ένα μεγάλο μυστικό.  

Σύμφωνα με το NewsBomb.gr ειδικός φρουρός που έχει γίνει η σκιά του Γιάννη Εικοσπεντάκη στο κτήριο της ΓΑΔΑ τις τελευταίες μέρες είπε σε συνάδελφο του, πώς ο πρώην αστυνομικός, συμπεριφέρεται φυσιολογικά. Δεν έχει φέρει την παραμικρή αντίσταση και δεν έχει αντιδράσει στο παραμικρό στα όσα του υποδεικνύουν να πράξει οι αστυνομικοί της Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών.

 

Χαρακτηριστικά ο Ειδικός Φρουρός δήλωσε σε συνάδελφους του πώς ο πρώην αστυνομικός είναι λιγομίλητος, και δεν απάντα σε καμιά ερώτηση που του απευθύνουν όσοι τον συναντούν κατά την μετακίνηση του στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ. « Έχει μια σχετική άνεση καθώς βρίσκετε σε αστυνομικό περιβάλλον, αλλά η γενική του εικόνα μαρτυρά ότι κρατάει μέσα του κάποιο μυστικό. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν έχει μετανιώσει και εάν έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του.Πιστευώ πως τις επομένες μέρες να πει και άλλα» είπε ο Ειδικός Φρουρός σε συνάδελφό του .

Ο Γιάννης Εικοσπεντάκης δεν είχε δίστασει να «χρεώσει» τα ψυχολογικά του προβλήματα στο αθώο κοριτσάκι, την 6χρονη Στέλλα, λέγοντας - ούτε λίγο ούτε πολύ - ότι η κατάθλιψη από την οποία έπασχε οφειλόταν στα κινητικά προβλήματα της μικρής.

Η αφορμή για το τραγικό χαμό της Στέλλας, όπως υποστήριξε ο 61χρονος στους αστυνομικούς, ήταν το γεγονός ότι η μικρή του κόρη δεν ήθελε να κάνει μπάνιο, ενώ απέδωσε τα ψυχολογικά προβλήματα (κατάθλιψη) -που ισχυρίζεται ότι έχει- στα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η 6χρονη Στέλλα.

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι εκείνος ασχολιόταν αποκλειστικά με τον γιο του και η σύζυγος του με την κορη τους.
Είναι προφανές, ότι με αυτό τον ισχυρισμό, το ανθρωπόμορφο τέρας αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα ίχνος μεταμέλειας και κανένα ίχνος συνείδησης για το κακό που έχει προκαλέσει