Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

εγκαταλειψη



Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έναν 26χρονο αλλοδαπό ο οποίος εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος αφού παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, έκανε στροφή και συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 57χρονη ημεδαπή



Οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα νεαρό μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε

Ένας νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ στην παραλιακή λεωφόρο, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στο ύψος της Γλυφάδας.



Εγκατέλειψαν βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία

Μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, το οποίο είχαν αφήσει στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, βρισκόταν τυλιγμένο σε πετσέτα το νεογέννητο κοριτσάκι που εντοπίστηκε τα ξημερώματα. Την αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού ειδοποίησε ένοικος της πολυκατοικίας ο οποίος άκουσε το κλάμα του βρέφους.



Χαροπαλεύει 53χρονος στην Κνωσσό μετά από τροχαίο ατύχημα και εγκατάλειψη

Aγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τον οδηγό που άφησε πίσω του αιμόφυρτο τον 53χρονο μετά σοβαρό τροχαίο στην Κνωσού, λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά.



Συνελήφθη ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε το θύμα του στην Εγνατία Οδό

Μόλις ένα 24ωρο έμεινε ελεύθερος ο ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν παρέσυρε ένα νεαρό μετανάστη αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί αφήνοντάς τον να ξεψυχήσει αβοήθητος στην άσφαλτο. 



Η Ουγγαρία αφήνει νηστικούς τους πρόσφυγες για να αναγκαστούν να φύγουν!

Με το βασανιστήριο της πείνας «ξεφορτώνεται» η Ουγγαρία τους πρόσφυγες που περιμένουν για άσυλο σε ειδικά κέντρα στα σύνορά της, εκβιάζοντάς τους με αυτόν τον τρόπο να γυρίσουν πίσω στη Σερβία.